Bureau-Blieve-logo-groen-ramen-luiken-talentontwikkeling-consistent-kwaliteit-beroepsvoorlichting-jongeren-interactief-vmbo-mbo-bewustwording-werkgevers-werknemers

Werknemer bewustzijn programma's

Bij Bureau B'lieve bieden we programma's aan voor een opleidingsfonds voor jonge werknemers. Onze programma's richten zich op de ontwikkeling van vakgerichte en sociale vaardigheden, teamwork, mondelinge presentatievaardigheden en het belang van permanente educatie.

Doel opdrachtgever

Ons doel is om bewustwording te creëren en vaktrots binnen de branche te bevorderen. We willen de branche aantrekkelijk maken voor instromers en bijdragen aan de dialoog tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast streven we naar behoud van jonge werknemers door middel van informeren en ondersteunen.

Lees meer

Resultaat

In de afgelopen 13 jaar hebben meer dan 18.500 jonge werknemers deelgenomen aan onze programma's, waarvan ruim 13.000 nog steeds werkzaam zijn in de branche. Uit onderzoek is gebleken dat 72% van de deelnemende jonge werknemers langer in de branche blijft, waarvan meer dan de helft sneller promotie maakt en een hoger salaris ontvangt.

Dit resultaat bevestigt dat we niet alleen succesvol zijn voor de jongeren zelf, maar ook voor de branche als geheel.

Lees meer