Bureau-Blieve-logo-groen-ramen-luiken-talentontwikkeling-consistent-kwaliteit-beroepsvoorlichting-jongeren-interactief-vmbo-mbo-behoud-opleidingsfonds-inzet

Medewerker inzet programma's

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor een opleidingsfonds voor jonge werknemers. We behandelen diverse thema's, waaronder projectmanagement/projectleiding, leiding geven en ontvangen, besluitvorming en communicatie, omgang met collega's, klantinteractie, trots (zowel op zichzelf als op het vak) en continue persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Doel opdrachtgever

Het doel van het programma is om jonge werknemers zich blijvend welkom en gewaardeerd te laten voelen. Onze programma's maken jonge werknemers bewust van hun eigen verantwoordelijkheden met betrekking tot houding, gedrag en toekomst. We bevorderen continue ontwikkeling en ondersteunen werknemers, waardoor het behoud van personeel wordt versterkt en de dialoog tussen werknemer en werkgever wordt bevorderd.

Resultaat

Ons programma heeft bewezen dat deelnemers zich niet alleen langer verbonden voelen met de branche, maar ook verder ontwikkelen, waardoor ze sneller en beter inzetbaar zijn voor hun werkgevers. Dit landelijk georganiseerde initiatief wordt door de werknemers beoordeeld met een 8,6!

Lees meer