Bureau-Blieve-logo-groen-ramen-luiken-talentontwikkeling-consistent-kwaliteit-beroepsvoorlichting-jongeren-interactief-vmbo-mbo-werkbegeleiders-praktijkbegeleiders-werkplek-opleidingstraject

Praktijk- en werkbegeleiders trainingsprogramma's

Verbeter de begeleidingscapaciteiten van jouw praktijk- en werkbegeleiders met ons speciale trainingsprogramma. De begeleiding van leerlingen op de werkplek heeft een enorme invloed op hun voortgang en succes in hun opleidingstraject. Een goede begeleiding leidt niet alleen tot individueel succes voor de leerling, maar ook tot groei en vooruitgang binnen de branche. Praktijk- en werkbegeleiders spelen een cruciale rol in de opleiding en begeleiding van jonge werknemers, zowel nationaal als internationaal. Hun waardevolle expertise is al jarenlang bewezen van wezenlijk belang. In feite groeit de vraag naar bekwame "leermeesters" in veel landen alleen maar.

Bij onze trainingen leren praktijk- en werkbegeleiders essentiële vaardigheden en technieken om effectieve begeleiders te worden. We bieden praktische tools, inzichten en strategieën die direct toepasbaar zijn in de werkomgeving. Ons doel is om begeleiders te empoweren en hen te helpen het verschil te maken in de ontwikkeling van jonge werknemers.

Lees meer

DOEL OPDRACHTGEVER

Met onze trainingsprogramma's streven we naar het stimuleren van bewustwording en erkenning van het belang van praktijk- en werkbegeleiders in verschillende branches en bedrijven. We willen bijdragen aan het behoud en de ontwikkeling van deze branches door het versterken van zelfwaardering en vaktrots bij praktijk- en werkbegeleiders.

Resultaat

Sinds 2015 organiseren wij jaarlijks landelijke dagen waarop praktijk- en werkbegeleiders samenkomen. In 2016 hebben we een verkiezing van de praktijkbegeleider van het jaar geïntroduceerd als erkenning voor hun uitmuntende werk. Binnen een relatief korte tijd zijn deze dagen en de bijbehorende erkenning uitgegroeid tot een landelijke beweging die branchebreed wordt omarmd.

Lees meer