Bureau-Blieve-logo-roze-ramen-luiken-persoonlijke-ontwikkeling-jongeren-consistent-kwaliteit-beroepsvoorlichting

HET TEAM

Het team van Bureau B'lieve bestaat uit professionals op het gebied van:

  • belevingscommunicatie
  • marketingcommunicatie
  • theater & media
  • inhoudelijke vormgeving
  • didactiek en pedagogiek (gediplomeerd)
  • workshops en trainingen
Lees meer

WAT DOET BUREAU B'LIEVE?

Voorlichting, training en communicatie

Bureau B'lieve ontwerpt levendige en interactieve voorlichting, trainingen en communicatie, zoals campagnes, projecten, workshops, incompany- en lesprogramma's. We streven ernaar om jonge mensen actief bij deze processen te betrekken. Onze aanpak combineert live interactie met digitale en sociale media.

Talentontwikkeling

Bij Bureau B'lieve geloven we oprecht in het tot bloei laten komen van de (altijd aanwezige) talenten van jonge mensen. Samen met onze opdrachtgevers helpen we jongeren keuzes te maken op het gebied van opleiding en werk die positief bijdragen aan hun eigenwaarde, hun levenspad en de toegevoegde waarde voor werkgevers.

Doelgroep workshops, trainingen en projecten

Onze workshops, trainingen en projecten zijn gericht op een diverse doelgroep, variërend van scholieren tot young professionals op de werkvloer en young high potentials binnen het bedrijfsleven.

Doelgroep voorlichtingscampagnes op scholen

Voor onze voorlichtingscampagnes op scholen richten we ons specifiek op jongeren in de leeftijd van 11 tot 22 jaar, van het einde van de basisschool tot het einde van het mbo/hbo.

Lees meer

VASTE PARTNER

Vaste partner

Voor een aantal projecten werken wij samen met onze vaste partner Fab4-U. Margôt Fabéry de Jonge is directrice van Fab4-U en gespecialiseerd in strategische marketingcommunicatie en business development programma's. Meer weten? www.fab4-u.nl en Margôt.

Lees meer

Waar je ook gaat, ga met volle overtuiging

HET BEGIN

Bureau B'lieve is opgericht door José Maes. Na jarenlang in de theaterbranche werkzaam te zijn geweest als uitvoerend producent bij een gerenomeerd theaterproductiebureau, besloot zij haar voorliefde voor marketingcommunicatie, talentontwikkeling en entertainment vorm te gaan geven in haar eigen bedrijf. Allereerst onder de naam dell' Arte communications, dat stond voor de kunst van communiceren, later onder de naam Bureau B'lieve vanwege het steeds vaster wordende geloof in de kracht en toekomst van jonge mensen. Met als basis een managementstudie, specialisatie marketing, diverse communicatiecursussen, een pedagogische studie en een hele grote berg aan campagne- en projectervaring werkt zij elke keer weer met veel enthousiasme, vasthoudendheid en gedrevenheid aan de inhoudelijke en vormtechnische ontwikkeling van nieuwe én bestaande campagnes.

De afgelopen jaren heeft dat geresulteerd in prachtige voorlichtingscampagnes, workshopprogramma's en talentontwikkelingstrajecten die gericht zijn op bewustwording, vrije keuze en zeker ook op plezier. In de afgelopen jaren zijn er diverse B'lievers bij gekomen die allen stuk voor stuk met plezier en overtuiging hun eigen talenten hebben ingezet om de campagnes van Bureau B'lieve vorm te geven.

Lees meer